Успішний кейс в туризмі міста Косів

Села Косівського району

Косівщина є одним із найпривабливіших районів Гуцульщини. Це край продуктивних полів, а також лугів, високих гір, а також стрімких потоків, свіжого повітря та https://congdongseovietnam.com/ чиста вода. Важливо відзначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, її краса, а також велика кількість тварин, а також рослинність, унікальна скарбниця природних екологічних угруповань з рідкісними, реліктовими рослинами та видами тварин, яких немає більше ніде в Україні, а також уособленнями людей, практиками та ремесла постійно привозили різноманітних туристів не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Косівщина запускає новий туристичний сайт. ЗбручКосів — Вікіпедія

Загальна площа території становить 968 квадратних кілометрів (6.5% території області).Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості населення нашої області Міське населення становить 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%) Район розташовано на передгір’ях і спусках Карпат.

Місто 1 Місто типу Міста 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Місцеві міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% населених пунктів області мають статус гірських. Результати роботи місцевого сільського господарства ускладнили для www.chirurgie-obesite-niort.fr останні роки свідчать про успіх економіки сусідства.

Таким чином, протягом 2010 року її було піднято до 16% порівняно з 2009 роком. Сукупні фінансові інвестиції також зростають (у 1. 5 разів протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Звичайна заробітна плата середнього (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 фізичні особи та 720 юридичних осіб. Приймальна палата, а також База відпочинку сприяють створенню вигідних умов для підвищення рівня обслуговування, спрощення державного зарахування, а також спрощення та швидкості отримання дозволів в облдержадміністрації.

Експортовані товари складаються з деревини твердих порід, а також дерев’яних виробів, широкого спектру комерційних товарів. До складу імпорту входять транспортні засоби, гірські та гіпсові вироби, полімерні матеріали, метали, а також вироби з металу. Земельна ділянка 00.ge, яку можна використовувати для ведення сільського господарства, становить 39 600 га (або 44% площі). загальна площа): 30% орних земель, 63.

Косівська районна державна адміністрація

h2>

8% лісів. Здебільшого регіональні особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом і працює на власних прибудинкових фермах, хоча в області налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 баз відпочинку, а також приватних пансіонатів, 4 пансіонати, 1 центр дозвілля для молоді, 4 готелі, 11plusprepschool.com 52 садиби.

Фрагмент топографічної карти міста Косів МапаКосівКосів — Вікіпедія

Є автобусний маршрут до фінансування (Косів-Київ).У районі працюють 652 об’єкти роздрібної торгівлі, 141 об’єкт громадського харчування, 60 об’єктів обслуговування споживачів, 8 ринків.Споживні рішення використовують 19 видів їх обслуговування., для глушини, 15. В області функціонує 49 осередків товариства, 50 колекцій, 5 закладів молодіжної творчості (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: в районі 55 ІІ коледжів (там навчаються 10109 студентів); 22 дитячих садка (входить Юторопський академічний центр, в базовому в цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 учнів; 3 ст. шкільні заклади. Лікувальне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівський РЛЗ 100 ліжок, Кутинський РОЗ 85 ліжок, Космацький оздоровчий центр 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області налічується 641 ліжко-ліжко. Свою медичну допомогу надають 10 клінічних диспансерів. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торговий технікум:36, який зосереджений на підготовці досвідчених працівників для загальнодержавної економічної ситуації: плодівників, слюсарів з ремонту сільгосптехніки, а також приладів, трактористів, водіїв, кухарів, майстрів плиточної роботи.

допис у блозі про

Косів — Маршрути

https://creafuture. ro/forum/profile/catalinalovekin/

Стильова спеціалізація Стиль одягу, Художня натуральна шкіра, Дизайн меблів і виробів з дерева, Графічний стиль. Прикладне, а також привабливе мистецтво Сфера компетенції Уявна робота з дерева, Художня сталь, Художня кераміка, Уявне ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*