Уривок з репортажу «Косів і Косівщина»

Косівська районна державна адміністрація

Косівщина – одне з найпривабливіших місць на Гуцульщині. Це край продуктивних районів, а також полів, високих гір, а також швидких струмків, свіжого повітря та чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цієї місцевості, poppingpaperbacks.com її привабливість, а також багата фауна, а також рослини, одна – своєрідна скарбниця природних екосистем з її незвичайною, реліктовою зеленню та різноманіттям тварин, яких немає в Україні, крім індивідуальних особливостей, традицій та ремесел фактично постійно приваблюють багатьох мандрівників не лише з нашого народу. але також і з багатьох інших країн.

Гора Кичера (gps-трек) МапаКосівКосівщина запускає новий туристичний сайт. Збруч

Загальна площа області становить 968 кв. км (6,5% від територія області. Населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Столичне населення становить 14552 (16,5%), країни 73716 (83,5%) Місцевість розташована на передгір’ях, а також на спусках Карпат.

Місто 1 Тип міста Міста 2 Усі населені пункти 45 Мікрорайон Обласні ради 1 Обласні міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів району мають статус горбистого. Підсумки роботи обласного агропромислового комплексу за поточні роки підтверджують досягнення місцевої економіки.

Таким чином, протягом 2010 року вона зросла до 16% порівняно з 2009 роком. збільшуються також фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Звичайна заробітна плата середнього (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі було зареєстровано 5154 приватних осіб та 720 підприємств. Приймальна палата, а також Центр дозвілля сприяє створенню сприятливих проблем для розвитку бізнесу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення та прискорення дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Експортують як деревину, так і дерев’яні вироби, широкий асортимент комерційних товарів. Імпорт речей складається з транспортних шляхів, гіпсового та гіпсового виробів, полімерних виробів, itmaa.org сталі та сталевих виробів. Земля, яка може бути використана для сільськогосподарських робіт у районі, становить 39 600 га (або 44% площі повного розташування): 30% обробних земель, 63.

Карта Косівщина туристична – МапаКосів

8% лісів. В першу чергу місцеві особини – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних домашніх ранчо, хоча в районі налічується 21 більше ранчо. На території області розташовано 7 розважальних центрів та індивідуальних пансіонатів, 4 пансіонати, 1 база відпочинку для дітей, 4 готелі, 52 пансіонати.

«КосівКосів — Вікіпедія

There is a bus thrashing to the capital (Kosiv-Kyiv). 652 things of the retail business, 141 things of the public catering, 60 objects of customer services, 8 markets are operating in the region. The customer solutions supply 19 type of their solution, 15 for the rural location. There are 49 society centres, 50 libraries, 5 youngsters art schools (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), 3 galleries (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the area.

Освітня інформація: в районі 55 загальноосвітніх коледжів (в них навчається 10109 учнів); 22 дитячих садка (входить Юторопський академічний центр, загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 слухачів; 3 заклади блогу. Лікувальне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, arera.org.uk Яблунівська РЗ 100 ліжок, Кутинський медпункт 85 ліжок, Космацький санаторій 16 ліжок, Косівський туберкульоз

У районі 641 ліжко. Крім того, 10 медичних амбулаторій також використовують свій лікувальний розчин. У цій галузі працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технічний коледж:36, який зосереджується на підготовці кваліфікованих робітників для народного господарства: плодообробників, слюсарів виведеної з ладу сільськогосподарської техніки, а також інструментів, трактористів, автомобілістів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

блозі про

Косівщина запускає новий туристичний сайт

https://00.ge/forum/profile/bryanledford980/

Досвід дизайну Дизайн одягу, природне мистецтво шкіра, Макет меблів і виробів з дерева, Графічний дизайн. Сфера прикладного та декоративного мистецтва Художня робота з дерева, художня сталь, художня кераміка, boomsociety.org Творче ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*