«Музей сакрального мистецтва» в Косові

новини косів сьогодні

Косівщина є одним із найпривабливіших районів Гуцульщини. Це край родючих територій, а також лугів, високих гір, а також стрімких потоків, свіжого повітря та чистої води. Важливо відзначити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цього регіону, його краса та багата фауна, а також флора, особлива скарбниця природних угруповань з її незвичайним, реліктовим світом рослин, а також видами домашніх тварин, як ніде в Україні, крім індивідуальних звичаїв, традицій та ремесел мають завжди привозив незліченну кількість відпочиваючих не лише з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Косів — ВікіпедіяКосів, Косівський район: погода, ресторани, готель, афіша.

Загальна площа території становить 968 квадратних кілометрів (6,5% площі області). Населення складає 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Столичне населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%). Територія розташована на передгір’ї, а також на схилі Карпат.

Місто 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Місцеві обласні ради 1 Околиці Міські ради 1 Регіональні сільські ради 39 60% населені пункти області мають статус гірських. Підсумки роботи місцевого агропромислового комплексу за поточні роки підтверджують досягнення районного господарства.

Таким чином, протягом 2010 року його було піднято до 16% на відміну від 2009 року. Сукупно. Збільшуються також фінансові фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень зарплат. Рядовий дохід середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зріс до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 фізичних осіб та 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата та www.arera.org.uk також Центр дозвілля допомагають створювати позитивні проблеми для розвиток бізнесу, спрощення державної реєстрації, а також спрощення, а також швидкість дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Продукція експорту складається з деревини та дерев’яних виробів, різноманітних комерційних товарів. Імпорт речей включає способи транспортування, гірські та гіпсові вироби, полімерні матеріали, метали та вироби з металу. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в регіоні, становить 39 600 га (або 44% території області): www.e2economist.com 30% оброблюваної землі, 63.

Відпочинок у Косові 2022. Косів бази відпочинку, готель

8% woodlands. Як правило, регіональні особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює у своїх власних господарствах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 баз відпочинку та індивідуальних будинків-інтернатів, 4 готелі, 1 центр дозвілля для дітей, 4 готелі, www.topspremium.com 52 плантації.

Історична Косівщина: з'явилися унікальні світлини (фото) Вільні новини Івано-ФранківськаКосів — Вікіпедія

There is a bus rout to the funding (Kosiv-Kyiv). 652 items of the retail commerce, 141 objects of the general public event catering, 60 items of customer solutions, 8 markets are working in the area. The consumer solutions offer 19 sort of their solution, 15 for the country area. There are 49 culture centres, 50 libraries, 5 kids art institutions (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), 3 galleries (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the area.

Освітні дані: в районі 55 старших шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський навчально-методичний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівська вечірня школа 546 учнів; 3 поштові установи. Рішення клінічної допомоги: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РЛЗ 100 ліжок, Кутинська ЦРЛ 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, lehongchau.com Косівський туберкульоз

У районі налічується 641 лікарняне ліжко. Крім того, 10 клінічних диспансерів також надають своє медичне рішення. У цій сфері працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує торгово-технічний коледж:36, який зосереджений на підготовці обізнаних працівників для народного господарства: плодівників, слюсарів сільськогосподарської техніки, а також інструментів, трактористів, автомобілістів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

прочитайте цю статтю в блозі

ТОП-20 найцікавіших місць Косівщини

https://www.domoelectra.com/foro/profile/woodrow74066188/

Стильова спеціалізація Дизайн одягу, Художня натуральна шкіра, Макет меблів і дерев’яних виробів, Графічний макет. Сфера компетенції прикладного та декоративно-прикладного мистецтва. Уявні вироби з дерева, художня сталь, художня кераміка, художнє ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*