Косівський район відпочинок – проживання, тури, цікаві екскурсіі

новини косів сьогодні

Косівщина є одним з наймальовничіших районів Гуцульщини. Це край продуктивних полів, а також полів, високих пагорбів, а також стрімких струмків, свіжого повітря та чистої води. Треба обговорити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього краю, його витонченість, а також багата фауна та флора, виразна скарбниця природних екосистем з її незвичайними, реліктовими рослинами та видами домашніх тварин, як ніде в Україні, а також його народні звичаї, звичаї та Крім того, ремесла насправді завжди приваблювали багатьох мандрівників не лише з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Косівський район — Вікіпедія

Загальна площа області становить 968 квадратних кілометрів (6,5% площі області), чисельність населення 88268 осіб., що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Столичне населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%). Район розташовано на передгір’ї та спуски Карпат.

Громада 1 Місто Села 2 Усі переговори 45 Місцеві обласні ради 1 Регіональні міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів регіону мають статус гірський. Підсумки роботи обласного агропромислового комплексу за поточні роки підтверджують досягнення регіонального економічного клімату.

Таким чином, протягом 2010 року його було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають також накопичені фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень доходу. Середня заробітна плата середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 ФОП, а також 720 суб’єктів підприємницької діяльності. Реєстраційна палата та Центр дозвілля допомагають створювати вигідні проблеми для просування бізнесу, menpodcastingbadly.co.uk спрощення державна реєстрація, itmaa. org, а також спрощення та прискорення процесу отримання дозволів в обласній адміністрації.

Продукція експорту складається з пиломатеріалів, а також дерев’яних виробів, різноманітної комерційної продукції. Склад імпорту – це способи транспортування, гірські та гіпсові вироби, полімерні вироби, метали, а також вироби з металу. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в області становить 39 600 га (або 44% загальної площі області): 30% придатних для обробки, 63.

ТОП-20 найцікавіших місць Косівщини

8% woodlands. В першу чергу місцеві особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також веде свою власну ферму, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 баз відпочинку, а також ексклюзивні пансіонати, 4 готелі, 1 центр дозвілля для дітей, 4 санаторії, 52 гранди.

Гостьовий будинок Двір писанка, Косів, Україна - Бронювання. comТопографічна карта міста Косів МапаКосів

До ресурсів є автобусний маршрут (Косів -Київ).У районі працюють 652 об’єкти роздрібного бізнесу, 141 об’єкт громадського харчування, 60 найменувань споживчих рішень, 8 ринків. Замовники пропонують 19 видів їх рішень, 15 для сільської місцевості. 49 будинків культури, 50 бібліотек, medexamprep. com 5 дитячих шкіл мистецтв (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути) в районі.

Освітні дані: в області 55 старших шкіл (в них навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (входить Юторопський навчально-методичний центр, загалом у цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський нічний заклад 546 слухачів; 3 поштових організації. Лікувальне рішення: Косівська ЦРБ 360 ліжок, certificadoielts. com Яблунівський РЗ 100 ліжок, Кути Citizen Healthcare 85 ліжок, медичний заклад Космач 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В області 641 ліжко. 10 клінічних диспансерів пропонують свою медичну послугу. У цій сфері працюють 250 медичних працівників, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійний технологічний заклад36, який спеціалізується на підготовці досвідчених працівників для загальнодержавного економічного клімату: плодівників, слюсарів сільськогосподарської техніки та обладнання, трактористів, водіїв транспортних засобів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

новий пост про

Косівщина запускає новий туристичний сайт

https://kosiv.club/index. php/arts-menu/kosivschina/kosiv-information /56-kosiv-bazar.html

Експертиза верстки Дизайн одягу, Художня шкіра, Дизайн меблів, а також виробів з дерева, Графічний дизайн. Прикладне та декоративне мистецтво Сфера знань Художня робота з дерева, художня сталь, художня кераміка, творче ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*