Карта Косівщина туристична – МапаКосів

Історична Косівщина: з’ всі унікальні світлини (то)

Косівщина – одна з найпривабливіших локацій Гуцульщини. Це край продуктивних площ, а також полів, високих пагорбів і швидких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Важливо відзначити, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цієї місцевості, її привабливість і багатство тварин, а також рослинність, єдина в своєму роді скарбниця цілком природних екосистем з незвичайним, реліктовим світом рослин, а також видами домашніх тварин, як ніде в Україні, а також його персоналізовані люди, практика та ремесла фактично постійно залучали численних відпочиваючих не лише з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

ТОП-10 місць КосівщиниКосів — Вікіпедія

Повна площа території становить 968 квадратних кілометрів (6,5% території області). 88268 осіб, що становить 6,4% від загальної кількості жителів нашої області Населення міста становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83,5%). передгір’я, а також спуски Карпат.

Місто 1 Місто Тип Міста 2 Усі переговори 45 Мікрорайон Обласні ради 1 Мікрорайон Міські ради 1 Обласні сільські ради 39 60% переговорів району мають стан гірського. Підсумки роботи місцевого агрокомплексу за поточні роки підтверджують досягнення сусідської економіки.

Таким чином, протягом 2010 року її було збільшено до 16% порівняно з 2009 роком. Сукупно. Зростають також економічні фінансові інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Зростає і рівень заробітної плати. Звичайна заробітна плата штатного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області зареєстровано 5154 ФОП та 720 суб’єктів підприємницької діяльності. Реєстраційна палата, а також Центр дозвілля сприяють створенню сприятливих умов для підвищення рівня обслуговування, спрощення державного зарахування, а також спрощення та прискорення процесу отримання дозволу в обласному управлінні.

Експортовані товари складаються з пиломатеріалів, а також дерев’яних виробів, широкого спектру комерційних товарів. До складу імпорту входять транспортні шляхи, вироби з каменю та гіпсу, полімерні матеріали, вироби з металу та сталі. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в області, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Косівський район – Віртуальний музей одягу традиційних традицій

8% woodlands. В першу чергу місцеві особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом і працює у власних домашніх господарствах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території області розташовано 7 центрів дозвілля, а також ексклюзивні пансіонати, 4 готелі, 1 розважальний центр для https: //snow-nation.ca/community/profile/betseyroush7661/ діти, 4 курорти, 52 ферми.

Історична Косівщина: з'явилися унікальні світлини (фото) Вільні новини Івано-ФранківськаКосів — Вікіпедія

There is a bus rout to the funding (Kosiv-Kyiv). 652 objects of the retail commerce, 141 objects of the general public event catering, 60 items of consumer solutions, 8 markets are working in the region. The consumer services offer 19 kinds of their solution, 15 for https://www.chicagomusicguide.com/community/profile/giamontenegro8 the backwoods. There are 49 society centres, 50 libraries, 5 kids art schools (Kosiv, Kuty, Rozhniv, Yabluniv, Kosmach), 3 galleries (Kosiv, Khimchyn, Kuty) in the region.

Освітня інформація: в районі функціонує 55 ДНЗ (там навчається 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр складається з, всього в цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 вихованців; 3 повідомлення організації коледжу. Охорона здоров’я: Косівська ЦРЛ 360 ліжок, Яблунівська РМЗ 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська туберкульоз

У районі 641 мед. закладні ліжка. Крім того, 10 клінічних диспансерів також використовують свій лікувальний розчин. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує професійне технологічне училище:36, яке спеціалізується на підготовці обізнаних кадрів для загальнодержавної економічної ситуації: плодоводів, слюсарів сільськогосподарської техніки та forum.bobstore.com.ua техніка, трактористи, шофери, кухарі, майстри з плитки.

Читайте також

Готелі з басейнами в Косові

https://glambud.com/community/profile/halleygillespie/

Спеціалізація макету Стиль костюма, kea-games.com Художня шкіра, Дизайн меблів та дерев’яні вироби, Графічний стиль. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Художня робота з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Творче ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*