«Музей сакрального мистецтва» в Косові

Начерк Коліївщини на підставі виданих і невиданих документів

Косівщина — одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край родючих полів, а також лугів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря та чистої води. Слід зазначити, що ця земля багата на джерела мінеральної води. Особливість цього регіону, його привабливість та багата фауна та рослинність, унікальна скарбниця повністю природних екологічних угруповань з її незвичайними, реліктовими рослинами та видами домашніх тварин, як ніде в Україні, крім індивідуальних звичаїв. і ремесла фактично постійно привозили різноманітних відвідувачів не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

Хребет Каменистий (Косів) МапаКосівТа Косівнічі (водоспади) gps-треки) МапаКосів

Загальна площа області становить 968 кв.км (6,5% території області), чисельність населення становить 88268 осіб, тобто 6,4% від повного розмаїття населення нашої області.Міське населення складає 14552 (16,5%), а також сільське 73716 (83,5%).Регіон розташовано як у передгір’ях, так і в низинах. Карпат.

Громада 1 Місто типу Міста 2 Усі переговори 45 Мікрорайон Регіональні ради 1 Район Міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% переговорів області мають горбистий стан. Результати роботи місцевого агропромислового комплексу за останні роки підтверджують успішність регіонального економічного клімату.

Отже, протягом 2010 року його було збільшено до 16% на відміну від 2009 року. Зростають і сукупні економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо на відміну від 2009 року). Рівень доходу теж зростає. Звичайна заробітна плата середнього (робочого) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівській області було зареєстровано 5154 фізичні особи, а також 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата, а також Центр дозвілля сприяє створенню позитивних умов для розвитку бізнесу, спрощенню державної реєстрації, а також спрощенню та прискоренню дозвільних процедур в обласному управлінні.

Продукція експорту включає деревину, а також вироби з дерева, codesign.blog широкий спектр промислових товарів. Імпорт речей складається із способів транспортування, кам’яного та copo.app гіпсового посуду, полімерних виробів, металів а також сталевий посуд. Земля, яка може використовуватися для сільськогосподарської діяльності в районі, становить 39 600 га (або 44% загальної площі): 30% обробних земель, 63.

Косів — Маршрути

8% лісистих місцевостей. Загалом регіональні люди – це ті, хто пов’язаний із сільськогосподарським виробництвом, а також працює на власних ранчо, хоча в області налічується 21 більша ферма. На території області є 7 центрів дозвілля та https://www.pedagrammar.com також приватні пансіонати, 4 готелі, 1 база відпочинку для дітей, 4 готелі, 52 ферми.

Косівський район — ВікіпедіяКарпатські канікули з дітей Косів, Коломія та Шешори

До ресурсів є автобусний маршрут (Косів-Київ). В районі працює 652 позицій роздрібної торгівлі, 141 позицій загального весільного харчування, 60 позицій замовних рішень, 8 ринків. подають 19 видів їхнього рішення, 15 для глухів. У районі 49 Домів культури, 50 бібліотек, 5 дитячих коледжів мистецтв (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: в області 55 загальноосвітніх шкіл (там навчаються 10109 учнів), 22 дитсадка (включено Юторопський навчальний центр, pakistantravelz. com загалом у цих садочках навчається 1355 дітей); Косівський вечірній коледж 546 учнів; 3 поштові заклади. Лікувальна служба: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівський РМЗ 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космацький ЛЗ 16 ліжок, Косівський туберкульоз

В районі є 641 ліжко-ліжко. Крім того, послугами лікування користуються 10 клінічних диспансерів. У цій галузі працює 250 лікарів, 762 медсестри. У Косівському районі функціонує професійний технологічний коледж:36, який спеціалізується на підготовці обізнаних працівників для народногосподарського стану: плодівників, слюсарів по ремонту сільгосптехніки, а також обладнання, трактористів, автомобілістів, кухарів, майстрів плиточної роботи.

блозі про

Косів — Маршрути

https://camp.accountability. camp/community/profile/rachelcouch473/

Стильова спеціалізація Макет костюма, мистецтво натуральна шкіра, компоновка меблів, а також вироби з деревини, графічний дизайн. Прикладне та декоративно-прикладне мистецтво Сфера компетенції Творча робота з дерева, художній метал, художня кераміка, художнє ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*