Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

ТОП-20 найцікавіших місць Косівщини

Косівщина – одне з наймальовничіших місць Гуцульщини. Це край багатих ділянок і лугів, високих пагорбів, а також швидких струмків, свіжого повітря, а також чистої води. Необхідно констатувати, що ця земля багата мінеральними водними ресурсами. Особливість цього краю, його чарівність, а також багата фауна та рослини, єдина в своєму роді скарбниця природного середовища з його незвичайними, реліктовими рослинами та видами домашніх тварин, як ніде в Україні, а також її індивідуальність, звичаї та ремесла завжди приваблювали багатьох мандрівників не тільки з нашої країни, а й з багатьох інших країн.

ТОП-10 місць Косівщини МапаКосів /span>

Загальна площа території 968 кв.км (6,5% площі області), чисельність населення становить 88268 осіб, що становить 6,4% від р. повне різноманіття жителів нашої області.Населення міста становить 14552 (16,5%), а також країни 73716 (83,5%). Район розташовано на передгір’ях і внизу Карпат.

p class=”p__2″>Місто 1 Тип громади Села 2 Усі переговори 45 Обласні обласні ради 1 Обласні міські ради 1 Місцеві сільські ради 39 60% населених пунктів району мають горбистий стан. Підсумки ускладненої за останні роки роботи обласного агропромислового комплексу підтверджують досягнення регіональної економічної ситуації.

Таким чином, у 2010 році вона була збільшена до 16% порівняно з 2009 роком. Зростають також накопичені економічні інвестиції (у 1,5 рази протягом 2010 року, якщо порівнювати з 2009 роком). Ступінь доходу також зростає. Типова заробітна плата середньостатистичного (офісного) працівника у 2010 році зросла до 19,7%.

На 01.01.2011 року в Косівському районі зареєстровано 5154 фізичні особи, а також 720 юридичних осіб. Реєстраційна палата та База відпочинку сприяють створенню позитивних умов для розвитку бізнесу, спрощенню державного зарахування, а також спрощенню, а також прискоренню дозвільних процедур в обласній адміністрації.

Продукція експорту включає ліс і вироби з дерева, різноманітні комерційні товари. Ввезення речей складається з транспортних шляхів, виробів з каменю та гіпсу, полімерних матеріалів, сталі, а також виробів з металу. Земля, яка може бути використана для ведення сільського господарства в регіоні, становить 39 600 га (або 44% загальної площі області): 30% обробних земель, https://darkwebanime.com/community/profile/vernmaconochie 63.

Історична Косівщина: унікальні світлини та поштівки

8% woodlands. Здебільшого регіональні особи – це ті, хто займається сільськогосподарським виробництвом, а також працює у власних підсобних господарствах, хоча в районі налічується 21 більша ферма. На території району розташовано 7 розважальних центрів та індивідуальних пансіонатів, www.chicagomusicguide.com 4 курорти, 1 центр дозвілля для молоді, 4 курорти, 52 садиби.

Художня різьба по дереву. Яворівська школа - Косів та Косівщина * інформаційний сайт Miércoles de ceniza, Cruz, ArteКарта Косівського району МапаКосів

До столиці (Косів-Київ) ходить автобус. 652 предмети роздрібного бізнесу, 141 об’єкт громадського харчування, 60 речей обслуговування споживачів, baguafx.com В області функціонує 8 ринків. Клієнтські рішення надають 19 видів послуг, 15 для сільської місцевості. Є 49 громадських центрів, 50 колекцій, 5 в районі дитячі школи мистецтв (Косів, Кути, Рожнів, Яблунів, Космач), 3 галереї (Косів, Хімчин, Кути).

Освітні дані: в районі 55 середніх шкіл (там навчаються 10109 учнів); 22 дошкільні заклади (Юторопський академічний центр складається з, всього в цих дошкільних закладах навчається 1355 дітей); Косівський вечірній заклад 546 слухачів; 3 повідомлення в блозі закладів. Медична допомога: Косівська ЦРБ 360 ліжок, Яблунівська РМЗ 100 ліжок, Кутинська місцева лікарня 85 ліжок, Космацька лікарня 16 ліжок, Косівська туберкульоз

В районі 641 ліжка в медичних установах. 10 клінічних диспансерів пропонують свою медичну послугу. У цьому районі працює 250 лікарів, 762 медичні сестри. У Косівському районі функціонує професійний технікум:36, який орієнтується на підготовку досвідчених працівників для народногосподарського стану: плодоводів, слюсарів по ремонту сільгосптехніки та інструменту, трактористів, водіїв, кухарів, майстрів плиточної роботи.

докладніше про

новини косів сьогодні

https://snow.ewebcreative.com/community/profile/shaniceayers47/

Стильова спеціалізація Стиль одягу, kea-games.com Художня натуральна шкіра, Розкладка меблів, а також вироби з дерева, Графічний стиль. Спеціалізація прикладного та декоративного мистецтва Творчі вироби з дерева, Художній метал, Художня кераміка, Творче ткацтво.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*